Individuel terapi

Hvis du ønsker mere balance, ro, tilfredshed, energi og glæde i dit liv, kan psykoterapi være vejen igennem de udfordringer, du oplever, der er med til at forringe din glæde og livskvalitet. De fleste mennesker oplever perioder i livet, hvor følelserne og problemerne synes svære at takle og nærmest uigennemskuelige at løse alene eller sammen med sine nærmeste.

img_1789jpeg

 

Udfordringerne kan bl.a. handle om selvværdsproblematikker, nedsat lyst og energi, jalousi, angst, stress og uro. Flere og flere mennesker oplever endvidere udfordringer ift. at være særlig sensitiv eller introvert i en ekstrovert verden, hvor mængden af indtryk og farten ofte er højere end hvad der er sundt for mange. Det bringer ofte åndelige emner og overvejelser på banen. Derudover står de fleste mennesker i løbet af livet i kriser eller andre svære situationer, hvor udefrakommende påvirkninger er med til at vælte læsset, så det kan være svært at få fodfæste igen. Ovenstående er blot eksempler, hvor psykoterapi kan hjælpe.

De fleste oplever, at tingene hænger sammen, hvilket, i praksis betyder, at afklaring af én udfordring samtidig medfører indsigt i og løsning af andre. Når det sker, er den onde cirkel brudt og den sunde og positive cirkel er således i bevægelse.

Terapiretningerne der anvendes, understøttes bl.a. af forskningen bag positiv psykologi. Ligeledes tilbydes der mere kreative metoder som tegneterapi, drømmeterapi samt sandplay- og hypnoterapi.

_______________________________________________