Hypnoterapi - med de 5 vigtige Faser

- er en effektiv metode til øget selvværd og selvtillid i mere end 90% af forløbene.

Hypnose er en naturlig tilstand af skærpet opmærksomhed og modtagelighed, som vi alle kender til. I løbet af en almindelig dag bevæger vi os, ofte ubemærket, ind og ud af denne tilstand. Det sker eksempelvis, når vi falder i staver og dagdrømmer, når vi falder i søvn og lige før, vi vågner op. Det er også hypnose, der er på spil, når vi oplever at køre en strækning og pludselig konstaterer, at vi ikke kan huske, hvordan vi er kommet fra A til B.

Det betyder, at alle kan komme i hypnose. Det eneste det kræver, er blot, at man kan følge en instruktion. 

Hypnoterapi kan med fordel vælges i kombination med parterapi og individuel samtaleterapi. 

Da der i forvejen er rigtig godt gang i healingsenergierne under hypnosebehandlinger, tilbyder jeg mulighed for gratis at tilvælge healing til dit hypnoseforløb. Hvis det har din interesse, så lad mig det vide ved opstarten. 

Hypnose kan reducere og/eller helt fjerne symptomer på:

 • Angst
 • Fobier
 • Jalousi
 • Stress 
 • Chok og traumer
 • Psykosomatiske symptomer, eks. hovedpine, mavepine, nakkespændinger, tinnitus, eksem mv.
 • Søvnproblemer
 • Uhensigtsmæssige vaner og mønstre
 • Selvværdsproblematikker
 • Udfordringer i parforholdet
 • m.v.

Hypnoterapi er, som alle andre terapiformer, et samarbejde mellem klient og behandler. Alle kan komme i hypnose og du har under hypnosen din egen fri vilje. Du vil være med under hele forløbet og kan sagtens huske, hvad vi taler om undervejs.

Hvis du ønsker det, er der mulighed for gratis at tilvælge selvhypnose. Metoden vil understøtte dit hypnoseforløb og samtidig får du et effektivt redskab, du kan arbejde videre med, når du er færdig med dit forløb hér.

De fleste beskriver hypnose som en ualmindelig behagelig tilstand, hvor de efter hver session oplever indbegrebet af dét at hvile i sig selv. De beretter ofte om en rolig og afklaret fornemmelse indeni, mere styrket end de havde kunnet forestille sig. Gamle mønstre slipper taget og giver en ny følelse af energi, frihed og glæde - ro og velvære i krop og sjæl.

Et forløb er bygget op omkring 4-5 faser og varer ofte mellem 5 og 8 gange. Hver session varer ca. 2 timer og de vil ligge med et interval på 5-14 dage. Da hypnose er så behagelig og effektiv, er det let at føle, at man har nået sit mål, allerede efter 2. og 3. session, men erfaringen viser, at gennemgår man alle 5 faser, øges både effektivitet og holdbarhed betydeligt.

Prisen for et forløb på 5 gange á ca. 2 timer er 8.000kr. Hvis der skal mere end 5 gange til, afregner vi derefter pr. gang med 800kr./t. Introduktion til selvhypnose varer ca. 2 timer. 

Har du spørgsmål eller er i tvivl, om hypnose kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 2280 9035 og Mail: iterapi-kolding@stofanet.dk

kander 2jpg